Jobba hos AID

Vi letar hela tiden efter nya trevliga kollegor som vill bidra till vårt företag, genom att ta ansvar för sin egen och företagets utveckling. Ligger här ingen ledig tjänst ute just nu är du jättevälkommen att skicka en spontanansökan till: rekrytering@aid.se

Vi på AID brinner för att erbjuda våra kunder kvalitetstjänster kring IT och data. Vi vill förändra så att den typen av kvalitativa tjänster inte bara är tillgängligt för stora företag utan även små och medelstora, vilka är vår målgrupp. Vår mission är tydlig: att ge bra företag ett försprång genom rätt IT. Vi vet att både små och stora frågor är viktiga, därför jobbar vi för nära samarbeten och goda relationer vilket vi vet ger kvalitet och glada kunder. Vårt arbete ska alltid kännetecknas av välutvecklade och genomtänkta lösningar.

Hos oss arbetar du med den senaste tekniken i ett dynamiskt och ungt företag, där du som medarbetare är den viktigaste tillgången. Det är tack vare våra ambitiösa och kundfokuserade medarbetare som vi ständigt växer. AID är en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll. Vi ställer upp för såväl varandras som företagets behov. Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom ett nära samarbete kollegor emellan, chef och genom att medverka i fokusgrupper. Vårt enkla förhållningssätt och vår arbetsglädje bidrar till en utvecklande och rolig arbetsplats där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi tror på förändring och ständigt lärande, därför uppmuntrar vi till att avancera inom företaget och tillhandahåller utbildningar och certifieringar till våra anställda.