Arbeta hos oss

AID Solutions är verkligen inte som andra företag. Eftersom du inte heller är som alla andra vill vi jobba med just dig.

Till oss kommer du precis som du är. Du ska känna dig fri och arbeta på det sätt som passar dig bäst. Vi hjälper dig att utvecklas som du vill för att nå dina personliga mål.

Ifrågasätt gärna hur vi arbetar. Vi är lyhörda för dina åsikter och insikter. Du berikar vår arbetsplats och hjälper företaget att fortsätta vara progressivt. I ständig utveckling. Hela tiden i framkant.

Vi tror att personalens medbestämmande och delaktighet är avgörande för att ha en bra vardag. Visst, många organisationer beskriver sig själva som platta. Vi går ett steg längre. Till pannkaks-hierarkin, den ultraplatta organisationen. Alla har frihet. Alla tar ansvar.

”Våga testa! Hos oss får du misslyckas. Gärna.”

Att vi tar hand om varandra på arbetsplatsen är inte bara för att vara snälla. Våra kunder vill få service av människor som mår bra och trivs. Sen är det ju mycket roligare att arbeta om man har roligt på jobbet.

Och en sak till: Våga testa! Gör något du aldrig har försökt förut. Går det så går det. Hos oss får du misslyckas. Gärna.
Misslyckanden är ofta viktigare än succéer. Du som tänker utanför ramarna, utforskar och prövar nytt är också den som oftast gör misstag.

Men efter nio misslyckade försök händer det plötsligt. Magi skapas. Det är det tionde försöket vi kommer ihåg.

Tvivla inte på din egen förmåga. Skicka in en spontanansökan till oss. Vi är alltid intresserade av nya medarbetare.