Arbeta som konsult

Gillar du förändring och ett elastiskt arbetssätt? Tycker du det är roligt att träffa nya människor i nya projekt och pröva nya arbetsuppgifter?

Att arbeta som it-konsult ger gränslösa möjligheter till utveckling. Inte minst för dig som är nyfiken och inte vill bestämma exakt vad du ska göra under de närmaste månaderna eller åren.

Hos AID Solutions får du det bästa av två världar. Kulturen och den familjära känslan hos ett mindre bolag. Och samtidigt de avancerade tekniska utmaningar som finns hos våra större kundbolag där du arbetar som konsult.

Om du inte tycker det är viktigt vilken titel du har på jobbet. Om du snarare identifierar ditt yrke med värden som handlar om nyfikenhet, kompetensutbyten och utveckling. Om du vill vidare och lära dig nya saker, men kanske inte har någon konkret bild av exakt vart du är på väg. Om du längtar efter frihet och flexibilitet. Då är det troligen helrätt att komma till AID Solutions och vara konsult.

”Du behöver inte vara fantastisk för att komma till oss. Det viktiga är att du vill något.”

Vi är experter och erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet. Det betyder inte att du måste vara fantastiskt skicklig och erfaren för att komma till oss. Det viktiga är att du vill bli jäkligt bra. Eller i alla fall att du vill någonting. Vi värderar din ambition och din strävan högre än din dagsform.

Som konsult kan du alltid jobba upp dig. Oavsett vilken nivå du startar på.

Vill du ta nästa steg?

Då ska du komma till AID Solutions.