Om oss

What's all the fuzz about? Vad är det vi på AID gör som är så annorlunda?
Det är enkelt: Vår mission är att ge bra företag ett försprång genom rätt IT.
Rätt IT betyder för oss att våra kunder har en perfekt IT-miljö där allt bara fungerar.

Aktuell info.

Gillar du att ligga steget före? Håll dig uppdaterad om aktuella förändringar och händelser som berör AID och våra kunder.

Kontakt.

Känner du dig redo för en bättre IT-miljö? Vill du diskutera övergripande strategier, eller bara ställa en enkel fråga? Tveka inte att höra av dig, ingen fråga är för stor eller liten för oss!

Medarbetare.

Möt vårt fantastiska team. Vår personal besitter kompetenser som täcker in hela spektrat. Det som framförallt förenar oss är ett brinnande intresse för IT och ett stort mått av lyhördhet och servicekänsla.

Företaget.

AID Solutions Väst AB skall vara en komplett IT-partner som levererar allt inom data till små och medelstora företagskunder i Västsverige. Vi arbetar för att ta helhetsansvar för service, support och drift.

Vår vision

...är att våra kunder ska ha en perfekt IT-miljö där allt bara fungerar! Vår utgångspunkt är att tillhandahålla kvalitetstjänster kring IT och data, som vanligtvis endast är stora företag förunnade, även till små och medelstora företag.

Jobba hos AID.

Vi letar hela tiden efter nya trevliga kollegor som vill bidra till vårt företag, genom att ta ansvar för sin egen och företagets utveckling.